Dimanjo Kunstgras, hoogste kwaliteit van kunstgras
datum: 21-07-2019
Kunstgras van Dimanjo gaat jarenlang mee // Dimanjo Kunstgras, experts in kunstgras // Dimanjo Kunstgras, de beste kwaliteit kunstgras

Kunstgras

Kunstgras

Zoals de naam al doet vermoeden is kunstgras een kunstmatige vorm van gras. Kunstgras ziet er hetzelfde uit als normaal gras, maar kunstgras heeft vele voordelen boven normaal gras.

  • kunstgras hoeft niet gemaaid te worden
  • kunstgras vergt weinig onderhoud
  • kunstgras behoudt zijn kleur

Aanleg van kunstgras

Kunstgras aanleggen is een specialistisch klusje, dat u het beste door een professionele kunstgraslegger kunt laten uitvoeren. Wilt u toch zelf aan de slag om kunstgras aan te leggen, dan biedt dimanjo-kunstgras u diverse accessoires voor kunstgras , zoals instrooizand, lijmkammen en kunstgraslijm.

Toepassingen voor kunstgras

Kunstgras zie je steeds vaker toegepast. Vroeger werd het voornamelijk toegepast op sportvelden, maar tegenwoordig zie je kunstgras overal toegepast. Van kunstgras speelvelden voor kinderen tot kunstgras golfgreens. Ook als siergras in tuinen van particulieren heeft het een goede toepassing. Er zijn dan ook veel verschillende soorten kunstgras.

Prijzen van kunstgras

Kunstgras is er in verschillende prijsklasses. De kwaliteit en dichtheid is hierbij bepalend. Siergras bevat bijvoorbeeld meer grassprietjes per meter dan speelgras. En bepaalde soorten zijn veel zachter dan andere. De prijs van kunstgras loopt uiteen van ongeveer € 17,50 p/m voor balkongras tot ruim € 50,00 p/m voor de duurdere en luxere soorten kunstgras. In onze rubriek soorten kunstgras, ziet u per soort kunstgras de prijs.

Meer informatie over kunstgras?

Wilt u weten wat voor u de beste toepassing van kunstgras is? Neem dan gerust contact met ons op, of bekijk onze kunstgrasfotos voor meer inspiratie.

meer weten over kunstgras?

Kunstgras Stalen

kunstgras van dimanjo

Meer info

Aanleg van kunstgras

kunstgras van dimanjo

Meer info

Kunstgras Golfgreens

kunstgras van dimanjo

Meer info

Soorten Kunstgras

kunstgras van dimanjo
Meer info
Dimanjo Kunstgras
Hoogste kwaliteit kunstgras

Bezoek ons op afspraak
Tel: 0031 (0)40-2413924
Fax: 0031 (0)40-7505226
GSM: 0031 (0)6-36162329
E-mail: info@dimanjo.com

BTW nr : NL 1410.63.750.B01
KvK Eindhoven: 1718.13.21
Webdesign:Terra-IT | diverse links